Låt er blick omfatta hela världen hellre än att begränsas till era egna jag. -Bahá’u’lláh

Välkomna till vinterskolan 2018

Vinterskolan 2018 kommer att hållas mellan 3:e och 6:e januari 2018. Platsen är densamma som förra året: Hotell Scandic Norrköping Nord.

Med anledningen av 200-årsjubelium har kommittén beslutat att fortsätta i samma tema: Bahá’u’llahs liv. Temat för vinterskolan är: ”Minns mina dagar under dina dagar”. Vi kommer att minnas Hans dagar under tiden i Siah Chal i Teheran, Edirne och Akka. Vi kommer att höra berättelsen om Nabils Historia (Dagbräckarana), Skriften till Ahmad och Eldskriften som är relaterade till ovannämnda fängelsestäder. Se programmet.

På begäran kommer workshopen i år att handla om testamente (Hur man skriver testamente) och livet efter födelsen. Deltagarna har beretts möjligheten att delta i båda workshopen genom att hållas samma workshop båda dagarna.

Kost och logi

De som vill bo på hotellet kan redan nu boka rum och beställa mat. Det är viktigt att boka rum snarast eftersom hotellet kommer att ha andra hotellgäster. Vid bokningen anger ni koden ”Vinterskola”. Önskar ni ha vattenkokare, te och en badrock på rummet samt ett presentkort, lägger ni till 150 kronor extra per natt. Samtidigt som ni bokar hotellrum beställer ni mat. Behöver ni specialdiet? Meddela detta vid beställningen. Om ni inte bor på hotellet men vill äta lunch och/eller middag på hotellets restaurang ska ni beställa måltiderna i förväg.

Vinterskolekommittén kommer att ta ut en skolavgift på 200 kronor/person för hela perioden. Denna avgift ska kunna täcka skolans samtliga kostnader. Skolavgiften gäller 18 år och uppåt. Besöker man skolan bara en dag eller delar av dagen är skolavgiften 100 kronor. Kommittén ordnar namnskyltar för de som har satt in skolavgiften på kommitténs konto senat den 15 december 2017.
Kommitténs plusgironummer är 463318-6
Namnet är: Svenska Bahai-Samfundet.

För att anmäla er till vinterskolan fyller ni i formuläret nedan. OBS! Att boka rum på hotellet betyder INTE att ni har anmält er till vinterskolan.

Vuxna
Barn och ungdomar under 18